Foto stokbrood voor bij de barbecue, heerlijk met kruidenboter of Wijko satesaus, cocktailsaus, knoflooksaus of natuurlijk stobrood met kruidenboter. |
Foto stokbrood voor bij de barbecue
0
Stokbrood werd uitgevonden in de 19e eeuw en is de Nederlandse naam voor het Franse Baguette. Stokbrood wordt het meest gegeten in Frankrijk.Het maken van een lange stokbrood is vrij simpel. Als je het op de originele manier wil maken moet je een lange sliert deeg om een stok draaien en tegelijkertijd boven het vuur houden. Stokbrood wordt veel gegeten met wat boter of kruidenboter. Voor het opdienen wordt de stokbrood in stukjes gesneden. Ook is het een wel geziene gast tijdens een barbecue of fondue. Maar ook in de lengte doorgesneden als stokbroodje gezond zie je het wel veel in cafetaria's en restaurants.
Geef ons je mening, wat vind jij van deze achtergronden? Jouw mening is belangrijk voor ons! Alvast bedankt en nog veel plezier op de website!?